lauantai 23. elokuuta 2008

Iskuja selkään = Strokes on my back















Päätellen siitä tulituksesta, minkä kohteeksi olen joutunut sen jälkeen kun aloitin blogini, ja oikeastaan jo heti, kun aloin ajatella ääneen, voin todeta vain, että kyseinen teema on erittäin tärkeä. Todennäköisesti Saatana tulee tekemään kaikkensa mobilisoidakseen joukkonsa kääntämään kaikki tämän suuntaiset kirjoitukset ja puheet Jumalan sanan vääristelyksi, jumalanpilkaksi, toisten ihmisten uskon murentamiseksi. epäjärjestyksen lietsomiseksi jne. 

Judging by the lightening around me after publishing my blog or in reality after beginning to think aloud this subject, I have to say that this theme must be very important. Probably Satan is going to do his best to mobilize all his multitudes for to interpret all this kind of writings and speeches as a misrepresentation of God's word, a blaspheme, breaking other people's belief, creating chaos etc. 

Sen tähden haluan sanoa ja alleviivata seuraavaa: 
1. EN OLE ETSIMÄSSÄ AJATUKSILLENI KANNATTAJAJOUKKOA! Mutta koska tämän aiheen tutkiminen on paljastanut minulle Jumalan TODELLISEN SUURUUDEN, haluan jakaa toisillekin tätä kokemusta. Katson omistavani siihen vielä oikeuden tässä vapaassa maassa. Jokainen valitkoon kantansa täysin vapaaehtoisesti. Se vapaus meillä kaikilla on itse Jumalalta saatuna syntymälahjana. 

Therefore I want to say and stress the following words: 
1. I DON'T LOOK FOR THE SUPPORTERS TO MY THINKING! But because the studies of this subject have opened me THE REAL MAGNITUDE of God, I want to share my experience also to others. I think I still have that right in this free country. Everybody may choose his/ her own point of view voluntarily. God gave us that gift in our birth. 

2. Puheeni Jumalan "Herra"-nimen epämääräisyydestä ja siihen sanaan liittyvistä epäjohdonmukaisuuksista on jo ehditty tulkita yritykseksi tehdä Jumalan olemus tyhjäksi ja väittämäksi, ettei Jumalassa ole pelastusta. Tällainen mielikuvituksellinen tulkinta sanoistani ja tarkoituksistani on mielestäni äärimmilleen vietyä kärjistämistä ja osoittaa, ettei kyseiset henkilöt halua edes yrittää ymmärtää tai vaivautua ottamaan selvää, mitä minä yritän sanoa vajaalla ilmaisutaidollani. Se miten minun sanoihini suhtaudutaan on kuitenkin tässä valtavassa maailmankaikkeudessa häviävän pieni asia, sillä Jumalaa ei voi kukaan eikä mikään mitätöidä! 

2. My speeches about the indefiniteness of the name "Lord" and about the inconsistencies concerning that word have already been seen an attempt to cross God's existence or a statement that there is no salvation in God. I think such an imaginary interpretation of my words and my intentions are an extreme criticism, and it shows me that some people don't want even to try to understand what I'm trying to say with my poor words. But this problem is insignificant in this huge universe, for no-one can councel God! 

3. Jumalan omat sanat "minä olen"/"EHYEH" takaavat sen, että HÄN ON! - HÄN ON huolimatta siitä, millä nimellä me häntä kutsumme, sillä hän näkee sydämemme uskon ja tietää, mihin uskomme suuntautuu - HÄN ON, vaikka emme käyttäisi hänestä tai hänelle puhuessamme mitään nimeä, sillä hänen olemisensa on kaikkien nimien yläpuolella ja kaikki nimet, joilla häntä kutsutaan, ovat vain ihmisten antamia - HÄN ON ajasta aikaan ja vielä paljon enemmän; HÄN ON aikakäsitteen yläpuolella - HÄN ON, vaikka uskomme ihmisten hänelle antamiin nimiin horjuisi ja lakkaisi kokonaan, sillä ihmiset katoavat ja heidän käyttämänsä kielet ja niiden sisältämät sanat katoavat, mutta JUMALA ON - HÄN ON ihmisten ymmärryksen yläpuolella - sen tähden jos jostakusta tuntuu siltä, että Jumala lakkaa olemasta, kun kuulee puhuttavan "Herra"-nimen epämääräisyydestä, hänen on syytä herätä huomaamaan, että hän itse on alentanut Jumalan oman ymmärryksensä tasolle ja tehnyt siten itsestään jumalan itselleen 

3. God's own words "I am"/EHYEH guarantees that HE IS! - HE IS in spite of what name we shall use when praying him, for he knows our heart and belief. - HE IS in spite of we shall use no name, for his existence is above all, and all his names are made by man. - HE IS from time to time and much more; HE IS above the concept of time. - HE IS in spite of we'll cease to believe in any man made names of his, for all people shall vanish and all their languages and all their words shall disappear, but GOD EXISTS. - HE IS above our understanding - therefore if someone feels that God ceases to exist when he/she hears speaking about the indefiniteness of the name "Lord", he/she really has a good reason to awake and notice that he/she has lowered God to the level of his/her own understanding and made himself/herself to be a god. 

4. Ennakkoluulo ja siitä johtuvat asenteet ovat varmin tae siitä, että ymmärrämme toistemme sanat väärin. Haluan sanoutua irti kaikista niistä ajatusversioista, jotka tällainen mieliala mahdollisesti synnyttää tekstini lukijoissa.Vastaan vain omista ajatuksistani ja sanoistani Jumalan ja ihmisten edessä. 

4. The prejudice leads surely to misunderstandings. I can't answer for those misunderstandings. I want to answer only for my own thinking before God and men. 

5. Olen julkistanut blogillani nyt kolmen viikon ajan ajatuksiani "Herra-"järjetelmästä, johon sain hyvän kipinän ystävältäni, Kauko Allénilta, ja ajatukseni vain vahvistuvat sitä mukaa, kun niskaani tulee tulta. Tulisade on sisältänyt tähän mennessä kirouksia, vinoilua, juoruilua, "rakkauden nimissä" tapahtuvaa tuomitsemista, itsetunnon maahan polkemista jne. Viisas suomalainen sanonta kuuluu: ensin pitää tutkia, ennen kuin aletaan hutkia. Nyt on käynyt kuitenkin juuri päinvastoin! Tästä kaikesta päättelen, että olen astunut todella suurille varpaille. 

5. I have published now my thinking about the "Lord"-system for three weeks. I got the spark from my friend, Kauko Allén, and my thinking is going to be strenghten under the lightening around me. The lightening has involved by now cursing, abusing, gossiping, judging "in the name of love", trampling self-esteem etc. We Finnish use to say: study first, judge after that. Now it has happened on the contrary! Maybe I have stepped on some-one's big toes. 

6. JHVH-elementtijärjetelmä pitää sisällään myös ns. "herra"-järjestelmän, joka ilmenee inhimillisissä sosiaalisissa kontakteissa siten, että alempiarvoisella ja vähemmän koulutusta saaneella henkilöllä ei ole mitään mahdollisuutta tulla kuulluksi, kun paremmin koulutetut ja arvovaltaisemmat alkavat puhua. Huipulle päästään vain kiipeämällä! 

6. YHWH- element system involves also "an importance- system", in which all people are classified according to their value. The only way to the top of the power pyramid is to climb! 

7. Tätä "herra"-järjestelmää vastaan Jeesus tuli kamppailemaan syntymällä alhaisista alhaisimmaksi ja sitoutumalla kärsivään ja raskautettuun kansanosaan ja olemalla sortumatta milloinkaan kumartelemaan mahtailijoita ja säilyttämällä aina täydellisesti oman puhtaan linjansa. Häntä eivät herrat eikä narrit voineet ostaa eikä myydä! Hän osoitti, että Jumala ON heikon VOIMA! 

7. Jesus was fighting against that "importance"-system by his low birth and by associating with the low and the poor and the suffered and the heavy loaded and by bowing never the high leaders and by keeping always his own pure style! He showed that God IS THE POWER of the weak!






Ei kommentteja: